Move To Adventure shop

Producten
Extra trainingen

Towel Terre compact

Deze handdoek gemaakt van zacht microvezel met antibacteriële eigenschap, waardoor de handdoek minder snel nare geurtjes verspreidt. Absorbeert tot drie keer het eigen gewicht aan water.

16.00

View

Camelbak Peak fitness 0.7L

een fijne drinkfles voor de trainingen.

16.00

View

T-shirt MTA

een lekker trainingsshirt van MTA

19.95

View

Sokken lifestyle light crew medium

Sport-specifieke demping ontworpen voor elke activiteit Ultrafijne teennaad heeft geen knobbeltjes of extra stof om de tenen te irriteren. medium maat 38 - 41

22.00

View

Rubytec Bigshot 0.35ml

Dé oplossing voor een snelle koffie of thee voor onderweg. De Rubytec Bigshot houdt jouw favoriete drankje niet alleen warm of koud, maar past ook nog eens onder de meeste koffiemachines.

25.00

View

Robusta Portable Coffee Grinder

De Rubytec Robusta is de perfecte draagbare handmolen om jou te vergezellen op reis, thuis of op een picknick. Hij is klein en lichtgewicht, past in een Rubytec Bigshot en maalt soepel en snel voor een consistent resultaat.

32.50

View

Drip RVS koffiefilter

De Drip Stainless Steel Koffie Filter gebruik je in samenwerking met de Robusta Draagbare Koffiemolen voor verse koffie op je reis!

15.00

View

Koffie set

De set bestaat uit een herbruikbare koffiefilter en een koffiemolen die je samen compact opbergt in een Rubytec Bigshot koffiebeker. De onderdelen zijn los verkrijgbaar. Ideaal voor hikers, bikers, kampeerders en andere reizigers. Maar ook voor thuis.

69.50

View

Termosfles vacuum bottle 0,5 ml

Vacuum Bottles houden in alle omstandigheden dranken warm of koud dankzij de getter en een koperen coating die in de vacuüm isolatie zijn verwerkt. Met handig te gebruiken schroefdop en drinkbeker.

27.00

View

Swiza - knife TT05 tick tool black blister

Dit is waar outdoorliefhebbers en dierenliefhebbers op hebben gewacht: een zeer functioneel, mooi gevormd Zwitsers mes met geïntegreerde tekentang. Met de innovatieve Tick Tool (tekentang) kunt u makkelijk en veilig teken verwijderen en zo het risico verminderen dat u wordt geïnfecteerd met gevaarlijke ziekten zoals de ziekte van Lyme of hersen(vlies)onsteking (TBE) als gevolg van een tekenbeet.

54.00

View

Optimus- Crux weekend brander

De Optimus Crux Weekend HE Cook System is een complete kookset met de Optimus Crux. De Optimus Crux Lite is een piepkleine, vederlichte maar toch uiterst betrouwbare brander. De Crux Lite heeft eeen opvouwbare branderkop, waardoor het zich precies in de holte onderin uw gasblikje nestelt. De 3.000 Watt-brander is krachtig stabiel en verspreidt de warmte uitstekend en kan bovendien nog steeds met precisie sudderen of snel koken.

94.00

View

Complete Box

Een complete trainingsbox met trainingsmat, kettle bell, springtouw, mini bands en foamroller.

235.00

View

1 vrije training

1 credit voor een instuif lessen

4.50

View

3 vrije trainingen

3 credits voor instuif lessen

13.50

View

5 vrije trainingen

5 credits voor instuif lessen

22.50

View

10 vrije trainingen

10 credits voor instuif lessen

45.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......